Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčena građanka

"Oprala" Vladu i prikupila više od 25.000 lajkova na Facebooku

'16.02.2012., Zagreb - U Banskim dvorima danas je odrzana redovita sjednica Vlade RH. Zoran Milanovic, Slavko Linic, Radimir Cacic.   Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.09.2012.
u 17:35

Jeste li vi normalni? Znate li kako je živjeti s usranih 1600 kuna? Znaju li vaša djeca? Ne znaju! Jer je njima to džeparac za jednu noć, napisala je Slavonka na Facebook-profil Vlade

Više od 25.000 lajkova od jučer u 13 sati prikupila je na Facebooku korisnica Tina Ležaić, koja je Vladi na zid "prilijepila" status u kojem iznosi primjedbe na njezin rad. Osebujan post na Vladinu zidu lajkalo je tisuće ljudi, a komentar je ostavilo njih više od 2100.

– Poštovana Vlado!!! Imam nekoliko primjedbi na vaš usrani rad! Završila sam četverogodišnju primaljsku školu i položila je... maturu u nadi da ću nešto dalje napraviti od svog usranog života – počela je svoj dugački post nezadovoljna građanka. Navodi da nije mogla upisati željeni fakultet jer se ispostavilo da "gimnazijalci znaju više o ginekologiji, porodništvu i anatomiji nego njezina strukovna škola". Osim toga, muči je i mogućnost zapošljavanja, odnosno stručnog osposobljavanja za plaću od 1600 kuna što je nedavno uveo ministar rada Mirando Mrsić.

– Jeste li vi normalni? Znate li kako je živjeti s usranih 1600 kuna? Znaju li vaša djeca? Ne znaju! Jer je njima to džeparac za jednu noć. Pošto živim u propaloj Slavoniji gdje novca nema ni za lijek... Vaše genijalne odluke mi ni ne dozvoljavaju da se maknem... – piše ova Slavonka.

– Jasno je rečeno kako se Vlada prvenstveno u ovom mandatu brine za gospodarski oporavak, nove investicije, nova radna mjesta i preokrenuti trend BDP-a u pozitivan. Promjene ne dolaze preko noći. Povodom šest mjeseci napravili smo i video dotadašnjih poteza: http://youtu.be/b7ca7ji3Ivw Premijer Milanović osvrnuo se također na prethodnih šest mjeseci Vlade na VladaUp-u: http://youtu.be/XsFFaDEFiUk – odgovorila joj je Vlada. 

>> Vladi preko Facebooka zaprijetio atentatom i bombaškim napadom

Ključne riječi

Komentara 231

CA
cassini
19:14 06.09.2012.

O Tempora, o mores, slazem se. ti bi mu trebao biti primjer kako se ispravno komunicira.

OB
-obrisani-
19:14 06.09.2012.

06.09.2012. u 19:09h cassini je napisao/la: strasno koliko je ova vlada uspijela unistiti dobrog koje je dugo i tesko napravila vlada sanadera i kosor. __________________________________________________________ hahaha.... dobra! :)

OB
-obrisani-
19:13 06.09.2012.

ovaj narod je nakon osamostaljenja i rata zaspao, pa se probudio 3. siječnja 2000., onda je opet krajem 2003. zaspao da bio se probudio prije 8-9 mjeseci... za dobro svih nas je da ovaj put ostanemo budni što duže. minimalno 8 godina budnosti, a najbolje bi bilo da izdržimo 12 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije